BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50,00 €

jadrandom

show blocks helper

PO BLAGOVNI ZNAMKI

  

PO CENI

Iščete prilagodljivo rešitev za hlajenje vašega doma ali pisarne? Naša ponudba prenosnih klim vključuje visokokakovostne modele, ki zagotavljajo optimalno hlajenje in udobje v katerem koli prostoru. Prenosne klime so enostavne za uporabo, energijsko učinkovite in omogočajo hitro in učinkovito ohlajanje, kjerkoli jih potrebujete. Ne glede na to, ali gre za vaš dom, pisarno ali vikend je prenosna klima popolna rešitev za vroče poletne dni.

SPOZNAJTE ARDES

Podjetje specializirano
za proizvodnjo grelnih plošč.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi
karticami in po predračunu.

STROKOVNA POMOČ

Nudimo vam strokovno
pomoč in podporo.

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@jadrandom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo JADRAN DOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.